EDİRNE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN İKİ SAATTE PORTATİF HASTANE

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü UMKE ekibi, Trakya Üniversitesi Tunca Yerleşkesine 11 Eylül 2015 tarihinde 2 saatte 25 yatak kapasiteli portatif bir hastane kurdu. Hastane açılışına Vali Dursun Ali Şahin, Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Edirne İl Sağlık Müdürlüğünden yetkililer katıldı.

Trakya Üniversitesi Tunca Yerleşkesinde kurulan hastane 420 metrekarelik bir alanda 7 bölüm ile 25 yatak kapasitesi ile hizmet verebiliyor.

Portatif hastaneyi ziyaret eden Vali Dursun Ali Şahin "Talep halinde bu hastaneler çok acil durumlarda kullanılıyor. Kullanmak nasip olmasın diyelim. Sadece Edirne’ye değil, Tekirdağ, Kırklareli ve Çanakkale’ye hitap edebilen talep doğrultusunda komşularımıza da hizmet verebilecek portatif bir hastane oldu” dedi.

Bu içerik 14.09.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1904 kez okundu.