EDİRNE BÖLGESEL EĞİTİM TOPLANTISI “ÇOCUK KIRIKLARI”

TOTBİD Ortopedik Travma Şubesi, Çocuk Ortopedi Derneği, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı tarafından düzenlenen Edirne Bölgesel Eğitim Toplantısı “Çocuk Kırıkları” konusu ile 15 Mayıs 2015 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde başladı. Toplantıya, Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Yağız,  TOTBİD Ortopedik Travma Şubesi Prof. Dr. Mehmet Subaşı, Çocuk Ortopedi Derneği Başkanı Prof. Dr. Bartu Sarısözen, Marmara bölgesi ve Edirne’den ortopedistler ve öğretim üyeleri katıldı.

Açılışta konuşan Doç. Dr. Cem Çopuroğlu, Edirne ve Trakya Üniversitesini tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Sunumunda Trakya Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalımın geçmişi ile ilgili bilgiler verdi.

Çocuk Ortopedi Derneği Başkanı Prof. Dr. Bartu Sarısözen gerçekleştirdiği konuşmasında Edirne’de ve Trakya’da olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek herkes için verimli bir toplantı olmasını diledi.

TOTBİD Ortopedik Travma Şubesi Prof. Dr. Mehmet Subaşı konuşmasında Bu toplantıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Yağız,  Üniversitemizin tıbbi hizmetler konusunda sunduğu hizmetlerin ve başarıların gurur verici olduğunu belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Üniversitemiz Tıp Fakültesi ve Ortopedi kliniğinin çok köklü olduğunu söyleyerek Trakya Üniversitesi’nin Balkanlar ve Trakya’nın en önemli kurumlarından birisi olduğunu söyledi. Edirne’nin Trakya Üniversitesi ile artık geçmişte olduğu gibi bir cazibe merkezi haline geldiğini belirten Rektörümüz Üniversitemizin gücünü insandan aldığını, kurum olarak da en çok insana yatırım yaptıklarını belirtti. Rektörümüz tüm katılımcılara başarılar dileyerek konuşmasını sonlandırdı. 

Bu içerik 15.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1978 kez okundu.