DOĞA YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Trakya Üniversitesi Doğa Sporları Topluluğu (TÜDOST) organizasyonu ile gerçekleştirilen “Trakya Üniversitesi Doğa’ya Yürüyor” etkinliği 01 Mayıs 2016 tarihinde Kırklareli Sarpdere köyünde bulunan Dupnisa Mağarası ve ormanlık alanda gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük ile akademik, idari personelimiz ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren toplulukların öğrencileri katıldı.

Etkinlik, Doğa Sporları ile Bisiklet Topluluğu tarafından Dupnisa Mağarası bölgesinde kurulan kamp alanına araçlarla intikal edilerek başladı. Daha sonra doğa yürüyüşü yapılarak Dupnisa Mağarası’na geçildi. Kamp alanında piknik düzenlendi ve öğretim üyelerimiz öğrencilerimizle birlikte halat çekme yarışmaları yaptılar. Toplu fotoğraf çekiminin ardından etkinlik sona erdi.
Bu içerik 02.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1571 kez okundu.