DOÇ. DR. CENGİZ DANE’YE VEDA YEMEĞİ

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünden emekliye ayrılan Doç. Dr. Cengiz Dane için düzenlenen veda yemeği 22 Mayıs 2015 tarihinde Meriç Kenarı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu, dekanlar, akademisyenler ve idari personel katıldı.

Yemeğin ardından Doç. Dr. Cengiz Dane’nin biyografisini anlatan bir sinevizyon gösterisi izlendi. Daha sonra, yemeğe katılanlar Doç. Dr. Cengiz Dane ile ilgili düşüncelerini paylaştılar.

Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Zaim Fen Fakültesi adına Doç. Dr. Cengiz Dane’ye plaket verirken Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Necdet Ünal tablo; Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük de, Doç. Dr. Cengiz Dane’ye emeklerinden dolayı teşekkür ederek Karaağaç Tren Garı kristalini hediye etti.
Bu içerik 19.06.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 2085 kez okundu.