Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri ve Edirne Güzel Sanatlar Lisesi resim öğretmenlerinin işbirliği ile Edirne Güzel Sanatlar Lisesi Mimar Sinan Sergi Salonu’nda hazırlanan serginin açılışı, 17 Aralık 2014 Çarşamba günü Trakya Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Muhammet Bayraktaroğlu, Edirne İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Günay, Şube Müdürü Yüksel Yazıcı, Şube Müdürü Mustafa Taştekin, Okul Müdürü Selahattin Yayla, konuk ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Değişik tekniklerde yapılmış 22 eserin yer aldığı sergi 30 Aralık 2014 Salı gününe kadar Edirne Güzel Sanatlar Lisesi Mimar Sinan Sergi Salonu’nda ziyaret edilebilir.

Bu içerik 18.12.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1288 kez okundu.