ÇOCUKLAR YENİ YIL KUTLAMASINDA MORAL BULDU

Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı uygulama etkinlikleri çerçevesinde  Tıp Fakültesi Hastanesinde  tedavi gören  çocuklar yeni yılı kutlayarak, moral buldular.

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Onkoloji ve Hematoloji Bölümünde gerçekleşen etkinliğe çocuklar, aileleri ve halkla ilişkiler öğrencileri katıldı.

Etkinlik, çocukların taktıkları maskelerin istedikleri renk ve şekillere göre boyanması ile başladı. Daha sonra çocuklar aileleri ile birlikte yeni yıl pastasını kesti.

Üniversite öğrencileri tarafından dağıtılan hediyeler açıldıktan sonra aileleri ile birlikte çocuklar müzik eşliğinde eğlendiler. Etkinliğe katılamayan çocukların hediyeleri odalarına gidilerek verilirken, Çocuk Hastalıkları Nörolojisi ve Endokrinolojisi Bölümündeki çocuklarında  yeni yılları kutlanıp kurabiye dağıtıldı. 

Çocukların önceden tespit edilen hediyeleri halkla ilişkiler öğrencileri tarafından alınırken, öğrenciler paketlerin üzerine resimleri ile birlikte iyi bir yıl dileklerini yazdılar.

Tıp fakültesinde yapılan yeni yıl eğlencesine katılan 12 çocuk hoşça zaman geçirerek, moral bulurken, aileleri de yeni yılın sağlık getirmesi dileğinde bulundu.

Program Trakya Üniversitesi öğrencileri ve lösemili çocuklarla fotoğraf çekildikten sonra sona erdi.

Bu içerik 31.12.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2115 kez okundu.