ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI DR. MEHMET MÜEZZİNOĞLU’NDAN REKTÖRÜMÜZE ZİYARET

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu 20 Eylül 2016 tarihinde Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Ak Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mümin Şahin, Prof. Dr. Cem Uzun, Ak Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe de bulundu.

Rektörlük Şeref Defteri’ni imzalayan Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu şunları yazdı:

Değerli Hocam,
Trakya Üniversitesi gibi güçlü bir kurumsal yapısı olan bu güzel Eğitim kurumunuza Rektör seçilmenizden dolayı sizleri tebrik ediyor. Rabbimden hayırlı hizmetler yapmanızı niyaz ediyorum.

Şeref Defteri’nin imzalanmasının ardından Rektörlük makamına geçen Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu ile milletvekilliği esnasında tanıştıklarını belirterek “Sağlık Bakanlığınız döneminde Edirne ve Üniversiteye çok büyük katkılarınız oldu. Şimdi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olarak yeni görevinizde biz de size başarılar diliyoruz. Edirne’ye desteğiniz çok büyük. Bundan sonraki destekleriniz için de şimdiden teşekkür ederiz.” dedi.

Ardından Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’na UNESCO Dünya Kültür Mirası Geçici Listesi’ne giren II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesinin maketini hediye etti.

Rektörlük ziyaretinin ardından Trakya Üniversitesi Hastanesi’ni ziyaret eden Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu, hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Bu içerik 20.09.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1335 kez okundu.