BİR DÜŞ BAHÇESİ ADLI PROJE HAYATA GEÇİRİLDİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden Saniye Nur Özcan, Kübra Ergün, Neriman Emir ve Özge Köse tarafından Yrd. Doç.Dr. Deniz Mertkan Gezgin’in danışmanlığında gerçekleştirilen Edirne Melahat Hulusi Detanin Çocuk Evleri sitesinde Bir Düş Bahçesi adlı proje 18 Mart 2017 tarihinde hayata geçirildi. Proje kapsamında kurum yönetimin uygun gördüğü bir oda, çocuklar için oyun odası olarak tasarlandı.

Oyun odasına antibakteriyel halı, büyük yer minderleri yerleştirilerek duvarlara ilgi çekici desenler yapıştırılarak oda daha renkli hale getirildi. Ayrıca çocuklar için uygun oyuncaklar, puzzle, boyama kitabı ve boyama kalemi gibi malzemeler ile yaş aralıkları belirlenerek uygun kıyafetler, beşik ve bebek arabası temin edildi. Kurumda çalışan personele destek amaçlı bebek odasına mama sandalyesi, emzirme yastığı ve alt değiştirme masası ve dolap teslim edildi.
Bu içerik 18 Nisan 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 452 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SELANİK’TE TÜRK EĞİTİM GÜNLERİNE KATILDI

Trakya Üniversitesi 11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne katıldı. Etkinlik çerçevesinde Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan  Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olma..

ÜNİVERSİTEMİZ ULUSLARARASI SELANİK KİTAP FUARINDA TANITILDI

Yunanistan’ın Selanik şehrinde 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Selanik Kitap Fuarı’na Trakya Üniversiteler Birliği olarak Üniversitemiz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesinin yanı sıra İstanbul Üniversitesi de katıldı. Fuarda 12 Mayıs 2017 tarihinde bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Selanik Başkonsolosu Orha..