BİR DÜŞ BAHÇESİ ADLI PROJE HAYATA GEÇİRİLDİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden Saniye Nur Özcan, Kübra Ergün, Neriman Emir ve Özge Köse tarafından Yrd. Doç.Dr. Deniz Mertkan Gezgin’in danışmanlığında gerçekleştirilen Edirne Melahat Hulusi Detanin Çocuk Evleri sitesinde Bir Düş Bahçesi adlı proje 18 Mart 2017 tarihinde hayata geçirildi. Proje kapsamında kurum yönetimin uygun gördüğü bir oda, çocuklar için oyun odası olarak tasarlandı.

Oyun odasına antibakteriyel halı, büyük yer minderleri yerleştirilerek duvarlara ilgi çekici desenler yapıştırılarak oda daha renkli hale getirildi. Ayrıca çocuklar için uygun oyuncaklar, puzzle, boyama kitabı ve boyama kalemi gibi malzemeler ile yaş aralıkları belirlenerek uygun kıyafetler, beşik ve bebek arabası temin edildi. Kurumda çalışan personele destek amaçlı bebek odasına mama sandalyesi, emzirme yastığı ve alt değiştirme masası ve dolap teslim edildi.
Bu içerik 18 Nisan 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 390 kez okundu.

YENİ “SAĞLIKLI BİR NESİL SAĞLIKLI BİR GELECEK” SÖYLEŞİSİ

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Yeşilay Topluluğu tarafından organize edilen “Sağlıklı Bir Nesil Sağlıklı Bir Gelecek”  adlı söyleşi 24 Nisan 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, akademisyenler ile Edirne Yeşilay Şube Başkanı Sebahattin Bilgiç ve öğrenciler katıldı. Progr..

YENİ 23 NİSAN REKTÖRÜ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE UZAY ÇALIŞMALARINI BAŞLATIYOR

Üniversitemiz Anaokulu öğrencileri 21 Nisan 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz çocuklar ile sohbet ederek hediyeler dağıttı.Rektörümüzün sorduğu bilmeyece doğru cevap vererek Rektörlük koltuğuna oturan öğrencimiz astronot olmak istediğini ifade etti. &O..