BİR DÜŞ BAHÇESİ ADLI PROJE HAYATA GEÇİRİLDİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi bölümü 4. Sınıf öğrencilerinden Saniye Nur Özcan, Kübra Ergün, Neriman Emir ve Özge Köse tarafından Yrd. Doç.Dr. Deniz Mertkan Gezgin’in danışmanlığında gerçekleştirilen Edirne Melahat Hulusi Detanin Çocuk Evleri sitesinde Bir Düş Bahçesi adlı proje 18 Mart 2017 tarihinde hayata geçirildi. Proje kapsamında kurum yönetimin uygun gördüğü bir oda, çocuklar için oyun odası olarak tasarlandı.

Oyun odasına antibakteriyel halı, büyük yer minderleri yerleştirilerek duvarlara ilgi çekici desenler yapıştırılarak oda daha renkli hale getirildi. Ayrıca çocuklar için uygun oyuncaklar, puzzle, boyama kitabı ve boyama kalemi gibi malzemeler ile yaş aralıkları belirlenerek uygun kıyafetler, beşik ve bebek arabası temin edildi. Kurumda çalışan personele destek amaçlı bebek odasına mama sandalyesi, emzirme yastığı ve alt değiştirme masası ve dolap teslim edildi.
Bu içerik 18 Nisan 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 496 kez okundu.

TETOVA ÜNİVERSİTESİNDEN ZİYARET

Makedonya Tetova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vullnet Ameti ve Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arber Çeliku ile birlikte 19 Eylül 2017 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar da katıldı. Bir sonraki toplantısı..

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ORYANTASYON PROGRAMI

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesine 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon dersi gerçekleştirildi. 18 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen programa Dekanımız Prof.Dr. Ali Kemal Özdemir, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özgür Er ve Yrd. Doç. Dr. Meltem Tekbaş Atay ile Fakültemiz Öğretim Üyeleri katıldı.Fakültemize yerleşen öğrencil..