BİLİŞİM ŞENLİĞİ AÇILIŞI

Trakya Üniversitesi Bilişim ve Teknoloji Topluluğu tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Bilişim Şenliği açılışı 27 Nisan 2015 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Açılışa Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Kılıçaslan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılışta Üniversitemiz tanıtım sunumu izlendi. Açılışta konuşan Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Kılıçaslan düzenlenen Bilim Şenliği’nin Trakya Üniversitesi Bilişim ve Teknoloji Topluluğu tarafından düzenlendiğini belirterek bu tür etkinliklerin en büyük faydasının öğrenciler ile sektör temsilcilerini bir araya getirmesi olduğunu söyledi.

Açılışta konuşan Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, öğrencilerin amatör ruhu ve enerjisi ile düzenlenen böylesi bir etkinlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek 3. Bilişim Şenliği’nin artık Üniversitemiz için bir gelenek olduğunu söyledi. Gelişen teknoloji ile birlikte bilgiye erişimin kolaylaştığını söyleyerek önemli olanın değerli bilgiye erişim olduğunun altını çizdi.

Konuşmaların ardından Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Aydoğdu Rektörümüze plaket verdi. 

Bu içerik 27.04.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1915 kez okundu.