BİLGİ TOPLUMUNDA İLETİŞİM PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Daire Başkanlığı Güzel Sanatlar Topluluğu tarafından düzenlenen ve Prof. Dr. Korkmaz Alemdar’ın konuşmacı olarak katıldığı “Bilgi Toplumunda İletişim Paneli” 13 Mayıs 2016 tarihinde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Hakkı İnan Konferans Salonunda akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Korkma konuşmasında yeni medyanın sunduğu olanakların bizi mutlu ettiğini, bu ortamların özellikle gençler için özerk alanlar sağladığını belirtti. Yeni medya ortamlarının kullanımı ile ilgili teknik ve yasal sorunları aşamadığımızı ifade eden Prof. Dr. Alemdar ülkemizde bilgi toplumu kavramının sadece kâğıt üzerinde olduğunu, bilgi çağında bilgi teknolojilerinden yeterli ölçüde faydalanamadığımızı sözlerine ekledi.

Etkinlik hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.
Bu içerik 13.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1099 kez okundu.