BALKAN TÜRKÜLERİ EVRİM KAŞIKÇI İLE HOLLANDA'DAYDI

04-07 Eylül 2014 tarihleri arasında Hollanda Terneuzen şehrinde Belçika, Fransa, İrlanda, İngiltere ve Bulgaristan'dan Koro, Müzik Grupları ve Şarkıcıların katılımıyla  gerçekleşen "Flying Dutchman" International Shanty Festival'e Türkiye'yi ve üniversitemizi temsilen katıldı.

Edirne ve Rumeli türkülerini  seslendirdiği bir dizi konser veren Evrim Kaşıkçı,  CD ve tanıtım dokümanları ile Edirne ve Üniversitemizin tanıtımını gerçekleştirdi.

Kaşıkçı akordiyonu ile bireysel olarak gerçekleştirdiği performanslar dışında  festivale Sofya'dan katılan müzik grubu ile birlikte Balkan coğrafyasını temsilen ortak Balkan Şarkıları seslendirdi.

Kaşıkçı Organizasyon  sonunda Komite Başkanı Rudi Clemmınck'e  Rektörümüz adına çeşitli hediyeler sundu.

Bu içerik 09.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 1786 kez okundu.