BALKAN SENFONİ ORKESTRASI’NDAN TEKİRDAĞ’DA MUHTEŞEM KONSER

Süleymanpaşa Belediyesi’nin organizasyonunda sahneye çıkan Üniversitemiz Devlet Konservatuarı Balkan Senfoni Orkestrası, Süleymanpaşalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Süleymanpaşalılar yoğun ilgi gösterirken Prof. Aminbay Sapaev şefliğinde sahneye alan Balkan Senfoni Orkestrası seslendirdiği on bir eser ile müzikseverleri hayran bıraktı.

Konser sonrası Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Balkan Senfoni Orkestrası sanatseverler tarafından uzun süre ayakta alkışlanırken Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat adına Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Kültür Komisyonu Başkanı Edibe Akçakaya plaket takdim etti.

Plaket töreni sırasında kısa bir konuşma yapan Akçakaya “Mükemmel bir gece yaşadık. Ben Belediye Başkanımız adına çok teşekkür ediyorum. Bütün arkadaşların yüreğine, emeğine sağlık. Orkestramızın Şefi Prof. Aminbay Sapaev’e, Prof. Süleyman Sırrı Güner’e ve bu gece aramızda olamasa da katkılarından dolayı Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük’e plaketlerimizi vermek istiyorum. Trakya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Balkan Senfoni Orkestrası’na çok teşekkür ediyorum.” diyerek orkestra ekibine plaket verdi.

Bu içerik 23.03.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1607 kez okundu.