BALKAN SENFONİ ORKESTRASI KIŞA VEDA KONSERİ (13 Mart 2013)

Üniversitemiz Devlet Konservatuarı Balkan Senfoni Orkestrası'nın "Kışa Veda Konseri" 13 Mart 2013 tarihi'nde Balkan Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.

Orkestra şefliğini Prof. Aminbay SAPAYEV'in yaptığı konserde İlk olarak sahneye eğitmenliğini Okt. Özlem Duygu ÖZTÜRK'ün üstlendiği Keman öğrencileri  çıktı. A. Dvorak - Melodi'yi seslendiren küçük öğrenciler izleyicilerden büyük alkış aldı.

Daha sonra konser W.A. Mozart – Senfoni, No.25, I. Bölüm, C. Onural – Hezarfen, A.Vivaldi – Yaz, Presto, P. I. Tchaikovsky – Nocturne, Op.19, No.4, , K. Karayev – İki Dans, Y. Emre – Segâh İlahi, “Ben yürürem yane yane” , H. İsmail Dede Efendi – Yine Bir Gülnihal, M. De Falla – La Vida Breve, Espaniole Dans No.1, A. Maraquez – Danzon No.2" ile devam etti.

Bu içerik 20.03.2013 tarihinde yayınlandı ve toplam 3546 kez okundu.