BALKAN ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ DEVİR TESLİM TÖRENİ

Balkan Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne Yrd. Doç. Dr. Bülent Akyay’ın atanması nedeniyle 05 Ocak 2017 tarihinde devir teslim töreni düzenlendi.

Yrd. Doç. Dr. Bülent Akyay Müdürlük görevini Prof. Dr. Rıdvan Canım’dan devraldı. Devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin katıldı.

Yrd. Doç. Dr. Bülent Akyay kimdir?

1975 yılında Edirne’de doğan Yrd. Doç. Dr. Bülent Akyay, Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü’nden 1998 yılında mezun oldu. 2001 yılında Ege Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Dünyası Araştırmaları Anabilim Dalı Türk Tarihi Bilim Dalında Yüksek Lisans eğitimini, 2010 yılında Ege Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Türk Dünyası Araştırmaları Anabilim Dalı Türk Tarihi Bilim Dalında Doktora eğitimini tamamladı.

07 Haziran 1999 – 18 Mart 2013 tarihinde Ege Üniversitesi Türk Dünyası Araştırmaları Enstitüsü Türk Tarihi Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak görev yaptı. 19 Mart 2013 tarihinde Trakya Üniversitesi Balkan Araştırma Enstitüsü Balkan Tarihi Anabilim Dalı’nda Yardımcı Doçent kadrosunda göreve başladı. Aynı tarihten itibaren Balkan Araştırma Enstitüsü Müdür Yardımcısı ve Balkan Tarihi Anabilim Dalı Başkanı olarak atandı. Yrd. Doç. Dr. Bülent Akyay, 02 Ocak 2017 tarihinde ise Balkan Araştırma Enstitüsü Müdürü olarak göreve başladı.
Bu içerik 09.01.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1999 kez okundu.