BALKAN ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ DERGİSİ ARTIK ULAKBİM’DE DE TARANIYOR

2012 yılından itibaren uluslararası hakemli bir dergi olarak yayımlanan “Trakya Üniversitesi Balkan Araştırma Enstitüsü Dergisi” TÜBİTAK ULAKBİM Sosyal ve Beşeri Bilimler Veri Tabanı (SBVT) komitesi tarafından 24.03.2017 tarih ve 69 sayılı Komite toplantısında değerlendirilmiş ve 2014 yılından itibaren TÜBİTAK ULAKBİM Türkiye Dergileri Dizini’ne (TR Dizin) kabul edilmiştir.

Balkan Araştırma Enstitüsü (BAE) Dergisi, T.C. Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü Veri Tabanı, Central and Eastern European Online Library (CEEOL), J-Gate, EBSCO, Modern Language Association (MLA) International Bibliography ve ProQuest tarafından da taranmaktadır.

YENİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Bayramlaşma Töreni 23 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Fuaye Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve Öğr. Gör. Hakan Akıncı ile akademik ve idari personel katıldı.   B..

YENİ TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2018-2022 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemizin 2018-2022 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı 22 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Çalıştaya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Trakya Kalkınma Ajansı Sekreteri Mahmut Şahin, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve &Oum..