BALKAN ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ DERGİSİ ARTIK ULAKBİM’DE DE TARANIYOR

2012 yılından itibaren uluslararası hakemli bir dergi olarak yayımlanan “Trakya Üniversitesi Balkan Araştırma Enstitüsü Dergisi” TÜBİTAK ULAKBİM Sosyal ve Beşeri Bilimler Veri Tabanı (SBVT) komitesi tarafından 24.03.2017 tarih ve 69 sayılı Komite toplantısında değerlendirilmiş ve 2014 yılından itibaren TÜBİTAK ULAKBİM Türkiye Dergileri Dizini’ne (TR Dizin) kabul edilmiştir.

Balkan Araştırma Enstitüsü (BAE) Dergisi, T.C. Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü Veri Tabanı, Central and Eastern European Online Library (CEEOL), J-Gate, EBSCO, Modern Language Association (MLA) International Bibliography ve ProQuest tarafından da taranmaktadır.

YENİ KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU ORYANTASYON PROGRAMI

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine 20 Eylül 2017 tarihinde Yüksekokul Konferans Salonu’nda Oryantasyon Programı gerçekleştirildi.   Birinci sınıf öğrencilerinin yanı sıra Yüksekokul öğretim elemanları ve basın mensuplarının katıldığı toplantının açılış konuşmasını Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf &..

PROF. DR. GÜLBİN ÜNSAL’DAN ZİYARET

Üniversitemiz Tıp Fakültesi'nden emekliye ayrılan Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülbin Ünsal, 10 Ekim 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Eki
ALMANCA ÖĞRETMENLERİ GÜNÜ

Düzenleyen Birim: Yabancı Diller YüksekokuluYer: Balkan Kongre MerkeziTarih: 21 Ekim 2017Son Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2017Duyuru metni için tıklayınız.