BALKAN ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ DERGİSİ ARTIK ULAKBİM’DE DE TARANIYOR

2012 yılından itibaren uluslararası hakemli bir dergi olarak yayımlanan “Trakya Üniversitesi Balkan Araştırma Enstitüsü Dergisi” TÜBİTAK ULAKBİM Sosyal ve Beşeri Bilimler Veri Tabanı (SBVT) komitesi tarafından 24.03.2017 tarih ve 69 sayılı Komite toplantısında değerlendirilmiş ve 2014 yılından itibaren TÜBİTAK ULAKBİM Türkiye Dergileri Dizini’ne (TR Dizin) kabul edilmiştir.

Balkan Araştırma Enstitüsü (BAE) Dergisi, T.C. Başbakanlık Devlet Arşivleri Genel Müdürlüğü Veri Tabanı, Central and Eastern European Online Library (CEEOL), J-Gate, EBSCO, Modern Language Association (MLA) International Bibliography ve ProQuest tarafından da taranmaktadır.

YENİ “SAĞLIKLI BİR NESİL SAĞLIKLI BİR GELECEK” SÖYLEŞİSİ

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Yeşilay Topluluğu tarafından organize edilen “Sağlıklı Bir Nesil Sağlıklı Bir Gelecek”  adlı söyleşi 24 Nisan 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, akademisyenler ile Edirne Yeşilay Şube Başkanı Sebahattin Bilgiç ve öğrenciler katıldı. Progr..

YENİ 23 NİSAN REKTÖRÜ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE UZAY ÇALIŞMALARINI BAŞLATIYOR

Üniversitemiz Anaokulu öğrencileri 21 Nisan 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz çocuklar ile sohbet ederek hediyeler dağıttı.Rektörümüzün sorduğu bilmeyece doğru cevap vererek Rektörlük koltuğuna oturan öğrencimiz astronot olmak istediğini ifade etti. &O..