AVRUPA TIP ÖĞRENCİLERİ BİRLİĞİ 6. ULUSAL KURULTAYI

Üniversitemiz Sağlık ve Tıbbi Araştırmalar Topluluğu Bilimsel Araştırma Grubu’nun düzenlemiş olduğu Avrupa Tıp Öğrencileri Birliği 6. Ulusal Kurultayı, 07 Kasım 2015 tarihinde Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğin açılışına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ümit Nusret Başaran, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin konuşmasında tıp fakültelerinin temel amacından bahsederek "Araştıran, sorgulayan, bilgiye ulaşmayı bilen, tartışan ve sorun çözen tıp öğrencisi profili yaygınlaşmaya başladı." dedi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin böyle bir bilimsel etkinliği düzenleyen öğrencileri kutladı ve katılımcılara başarılar diledi.
Bu içerik 09.11.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1234 kez okundu.