AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİ VE ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI BULUŞMASI

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen “Aşure Günü Etkinliği” ve “Öğrenci Toplulukları Buluşması” 20 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirildi. Etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket Erol Okan, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımızın destekleri ile Üniversitemiz Gastronomi Topluluğunun hazırladığı aşureleri Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şevket Erol Okan ve akademisyenlerimiz  dağıttı.

Rektörümüz “İçinde bulunduğumuz aşure ayı nedeni ile Üniversitemiz Gastronomi Topluluğunun düzenlediği aşure organizasyonuna hoş geldiniz. Burada 66 öğrenci topluluğu ile bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Aşure ayında aşure dağıtmak güzel bir geleneğimiz. Bunu yaşatmak için Aşure Günü etkinliğini planladık" dedi. Rektörümüz ayrıca, "Öğrencilerimize buraya gelerek öğrenci toplulukları hakkında bilgi almalarını öneririm. Üniversitemizde her alan için muhakkak bir öğrenci topluluğumuz bulunuyor. Biz de Rektörlük olarak öğrenci topluluklarımıza her türlü desteği sağlıyoruz” diyerek öğrenci topluluklarımızın açtığı stantları gezdi. Bir karnaval havasında gerçekleşen etkinlikte öğrenci toplulukları yeni üyelerine “Merhaba” dedi.

Rektörümüz Üniversitemiz Su Altı Topluluğu standını gezerek, dalgıçların su altında kullandığı işret dili ile “her şey yolunda” mesajını verdi.

Etkinlikte ayrıca Ünilig’de Bayanlarda ikincilik, erkeklerde dördüncülük derecisini alan Üniversitemiz Ragbi Takımı Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile bir araya geldi. Takımlarımız Rektörümüze kupalarını takdim etti. Rektörümüz öğrencilerimizi kutlayarak yeni sezonda başarılar diledi.

 

 

Bu içerik 26.10.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1789 kez okundu.