ARŞ. GÖR. DR. ERDEM DEMİRÖZ’ÜN BAŞARISI

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü Arş. Gör. Dr. Erdem Demiröz ‘The mathematics emporium: Infusion of instructional technology into college level mathematics and psychosocial factors of learning’ başlıklı doktora tezi ile University of Missouri-Kansas City’de “Outstanding Doctoral Dissertation Award (En İyi doktora tezi ödülü)’ ne aday gösterilmiş, ve 9 Şubat 2017 tarihinde University of Missouri – Kansas City’de düzenlenen Community of Scholars etkinliğinde “2016 Outstanding Doctoral Dissertation Honorary Mention Award (2016 En iyi doktora tezi onur ödülü)” nü almıştır.

YENİ 23 NİSAN REKTÖRÜ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE UZAY ÇALIŞMALARINI BAŞLATIYOR

Üniversitemiz Anaokulu öğrencileri 21 Nisan 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz çocuklar ile sohbet ederek hediyeler dağıttı.Rektörümüzün sorduğu bilmeyece doğru cevap vererek Rektörlük koltuğuna oturan öğrencimiz astronot olmak istediğini ifade etti. &O..

YENİ SAĞLIK MÜZESİNİN 20. YILI KONSER VE SERGİ İLE KUTLANDI

Üniversitemiz Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesinin kuruluşunun 20. Yıldönümü dolayısıyla 23 Nisan 2017 tarihinde Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesinde konser ve sergi düzenlendi. Etkinliğe Edirne Valisi Günay Özdemir, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ile sanatseverler katıldı. Üniversitemiz II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesinin kuruluşunun 20. yıldönümüne özel bir hat ..