ARŞ. GÖR. DR. ERDEM DEMİRÖZ’ÜN BAŞARISI

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü Arş. Gör. Dr. Erdem Demiröz ‘The mathematics emporium: Infusion of instructional technology into college level mathematics and psychosocial factors of learning’ başlıklı doktora tezi ile University of Missouri-Kansas City’de “Outstanding Doctoral Dissertation Award (En İyi doktora tezi ödülü)’ ne aday gösterilmiş, ve 9 Şubat 2017 tarihinde University of Missouri – Kansas City’de düzenlenen Community of Scholars etkinliğinde “2016 Outstanding Doctoral Dissertation Honorary Mention Award (2016 En iyi doktora tezi onur ödülü)” nü almıştır.

TETOVA ÜNİVERSİTESİNDEN ZİYARET

Makedonya Tetova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vullnet Ameti ve Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arber Çeliku ile birlikte 19 Eylül 2017 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar da katıldı. Bir sonraki toplantısı..

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ORYANTASYON PROGRAMI

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesine 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında yeni kayıt olan 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon dersi gerçekleştirildi. 18 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilen programa Dekanımız Prof.Dr. Ali Kemal Özdemir, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özgür Er ve Yrd. Doç. Dr. Meltem Tekbaş Atay ile Fakültemiz Öğretim Üyeleri katıldı.Fakültemize yerleşen öğrencil..