ARŞ. GÖR. DR. ERDEM DEMİRÖZ’ÜN BAŞARISI

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü Arş. Gör. Dr. Erdem Demiröz ‘The mathematics emporium: Infusion of instructional technology into college level mathematics and psychosocial factors of learning’ başlıklı doktora tezi ile University of Missouri-Kansas City’de “Outstanding Doctoral Dissertation Award (En İyi doktora tezi ödülü)’ ne aday gösterilmiş, ve 9 Şubat 2017 tarihinde University of Missouri – Kansas City’de düzenlenen Community of Scholars etkinliğinde “2016 Outstanding Doctoral Dissertation Honorary Mention Award (2016 En iyi doktora tezi onur ödülü)” nü almıştır.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SELANİK’TE TÜRK EĞİTİM GÜNLERİNE KATILDI

Trakya Üniversitesi 11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne katıldı. Etkinlik çerçevesinde Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan  Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olma..

ÜNİVERSİTEMİZ ULUSLARARASI SELANİK KİTAP FUARINDA TANITILDI

Yunanistan’ın Selanik şehrinde 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Selanik Kitap Fuarı’na Trakya Üniversiteler Birliği olarak Üniversitemiz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesinin yanı sıra İstanbul Üniversitesi de katıldı. Fuarda 12 Mayıs 2017 tarihinde bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Selanik Başkonsolosu Orha..