ARNAVUTLUK ÜLKE TANITIM GÜNÜ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik Ve Spor Bakanlığının desteği ve Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği ile Üniversitemiz iş birliğinde “Arnavutluk Ülke Tanıtım Günü” 28 Kasım 2017 tarihinde Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Programa akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Hakan Çalışkan etkinlikte  ‘Yarınlar Bizim İçin’ adlı projeden bahsetti. Hakan Çalışkan “Bu proje ile ülke tanıtım günleri gerçekleştireceğiz. Uluslararası öğrenciler içerisinden seçmiş olduğumuz ülke temsilcileri kendi ülkeleriyle ilgili bilgiler vererek tanıtımlar gerçekleştirecek. Program sonrasında kurulacak stantlar ile de ülke tanıtımları desteklenecek.” dedi.

Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği Arnavutluk temsilcileri programda Arnavutluk tarihinden ve Arnavut kökenli Şemsettin Sami’nin hayatından ve eserlerinden bahsetti.

Program sonunda katılımcılara Arnavutluk ile ilgili tanıtım kitapçığı dağıtıldı.

Bu içerik 30.11.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 982 kez okundu.