ALTIN YUMURTLAYAN CV ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “Girişimcilik ve Kariyer Günleri” projesi kapsamında Trakya Teknoloji Transfer Ofisi’nin katkılarıyla düzenlenen “Altın Yumurtlayan CV” konulu etkinlik 25 Kasım 2015 tarihinde İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Fehmi Yıldız Konferans Salonu'nda Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Sorumlusu Prof. Dr. Yüksel Bayrak,  Tunca Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Cem Taşkın, Öztürk Group İnsan Kaynakları Müdürü Feyhan Aras ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Feyhan Aras sunumuna salondaki tüm katılımcıların dahil olduğu bir oyun çalışması ile başladı. Aras, çalışma sonrasında öğrencilerin en çok merak ettiği konulardan olan özel sektör işe alım politikaları hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Özgeçmiş hazırlarken dikkat edilmesi gereken noktalar, mülakat teknikleri, mülakat öncesi ve sonrası yaşananlar üzerine  bilgiler verildi.

Feyhan Aras; sunum esnasında öğrencilerden gruplar oluşturularak iş görüşmelerinde en çok sorulan sorular üzerine çalışmalar gerçekleştirdi. Çalışmalara katılan gruplara Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından hediyeler verildi.

Etkinlik sonunda öğrencilerin sorularını cevaplayan Aras; Öztürk Group firmasına başvuru yapmak isteyen öğrenciler için başvuru formu dağıtarak iş ve staj imkanlarından bahsetti.  
Konferansa katkılarından  ve katılımından dolayı Feyhan Aras’a Tunca Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Cem Taşkın tarafından teşekkür şilti verildi. Konferans öğrencilerle toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Bu içerik 26.11.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1237 kez okundu.