ALEKSANDER MOISIU’ DURRES ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ELEMANLARINDAN ZİYARET

Mevlana Değişim Programı kapsamında 01-14/12/2016 tarihleri arasında  Üniversitemizde ders  verecek olan  Aleksander Moisiu’ Durres  Üniversitesi (Arnatvutluk) Öğretim Elemanları Doç. Dr. Griselda Abazaj Danglli, Öğretim Görevlisi Klodiana Leka ve Öğretim Görevlisi Suzana Samarxhiu Gjata 02 Aralık 2016 tarihinde Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette  Dış İlişkilerden Sorumlu  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun ve Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü Doç.Dr. Murat Türkyılmaz da bulundu.

Doç. Dr. Griselda Abazaj Danglli ve Öğretim Görevlisi Klodiana Leka Edebiyat Fakültesi Mütercim Tercümanlık Bölümünde, Öğretim Görevlisi Suzana Samarxhiu Gjata ise Edebiyat Fakültesi Aravut Dili ve Edebiyatı Bölümünde  ders verecektir.
Bu içerik 02.12.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1024 kez okundu.