AKADEMİK PERFORMANS DEĞERLENDİRME VE TEŞVİK BAŞVURULARI

Üniversitemizin ‘'Akademik Performans Değerlendirme ve Teşvik Yönergesi'' kapsamında, 2016 yılına ait bilimsel çalışmalarına mali destek sağlanmasını isteyen öğretim elemanlarımızın bu yönergeye göre hazırlayacakları ‘'Performans Puanı Talep Formu'' bu yönergenin 6. Maddesi uyarınca ‘'Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği'' çerçevesinde oluşturulan Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonu tarafından değerlendirildikten sonra Dekanlıklar/Müdürlükler aracılığı ile 16.10.2017 tarihine kadar Bilimsel Araştırma Projeleri Birimi'ne göndermeleri gerekmektedir.

Bu içerik 02 Ekim 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1405 kez okundu.

duyuru.pdf
(328.96 KB)

Dosyayı İndir

HASKOVO VE EDİRNE – KÜLTÜREL VE TARİHİ DESTİNASYONLAR PROJESİ