AİLE EKONOMİSİ – BİR DOKTORLA HAYATI PAYLAŞMAK KONFERANSI

14 Mart Tıp Bayramı Haftası Etkinlikleri kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu’nun aile ekonomisi ve bir doktorla hayatı paylaşmak konulu söyleşisi 17 Mart 2017 tarihinde Trakya Üniversitesi Konservatuar Salonu’nda gerçekleştirildi. Konferansa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu yaptığı konuşmada geçmişte ekonomik anlamda çok daha tasarruflu olduğumuzu ancak günümüzde bilinçsizce alışveriş tutkusuna kapıldığımızı belirtti. Bu bilinçsiz alışverişin 80’lerden sonra dış güçlerin bizi tüketmeye yönlendirmesiyle meydana geldiğini ifade etti. Bu tüketmeye bağlı olarak aldığımız eşyalara aşırı önem vermek gibi hatalara düştüğümüzden bahseden Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu daha bilinçli ve tasarruflu bütçe düzenlemesi yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Söyleşi sonunda Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu’na Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından plaket takdim edildi.
Bu içerik 17 Mart 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 525 kez okundu.

YENİ “SAĞLIKLI BİR NESİL SAĞLIKLI BİR GELECEK” SÖYLEŞİSİ

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Yeşilay Topluluğu tarafından organize edilen “Sağlıklı Bir Nesil Sağlıklı Bir Gelecek”  adlı söyleşi 24 Nisan 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, akademisyenler ile Edirne Yeşilay Şube Başkanı Sebahattin Bilgiç ve öğrenciler katıldı. Progr..

YENİ 23 NİSAN REKTÖRÜ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE UZAY ÇALIŞMALARINI BAŞLATIYOR

Üniversitemiz Anaokulu öğrencileri 21 Nisan 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz çocuklar ile sohbet ederek hediyeler dağıttı.Rektörümüzün sorduğu bilmeyece doğru cevap vererek Rektörlük koltuğuna oturan öğrencimiz astronot olmak istediğini ifade etti. &O..