AİLE EKONOMİSİ – BİR DOKTORLA HAYATI PAYLAŞMAK KONFERANSI

14 Mart Tıp Bayramı Haftası Etkinlikleri kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu’nun aile ekonomisi ve bir doktorla hayatı paylaşmak konulu söyleşisi 17 Mart 2017 tarihinde Trakya Üniversitesi Konservatuar Salonu’nda gerçekleştirildi. Konferansa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu yaptığı konuşmada geçmişte ekonomik anlamda çok daha tasarruflu olduğumuzu ancak günümüzde bilinçsizce alışveriş tutkusuna kapıldığımızı belirtti. Bu bilinçsiz alışverişin 80’lerden sonra dış güçlerin bizi tüketmeye yönlendirmesiyle meydana geldiğini ifade etti. Bu tüketmeye bağlı olarak aldığımız eşyalara aşırı önem vermek gibi hatalara düştüğümüzden bahseden Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu daha bilinçli ve tasarruflu bütçe düzenlemesi yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Söyleşi sonunda Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu’na Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından plaket takdim edildi.
Bu içerik 17 Mart 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 541 kez okundu.

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SELANİK’TE TÜRK EĞİTİM GÜNLERİNE KATILDI

Trakya Üniversitesi 11 – 14 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14. Uluslararası Selanik Kitap Fuarı kapsamında düzenlenen “Türk Eğitim Günleri"ne katıldı. Etkinlik çerçevesinde Trakya Üniversiteler Birliği üyesi olan  Trakya Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi olma..

ÜNİVERSİTEMİZ ULUSLARARASI SELANİK KİTAP FUARINDA TANITILDI

Yunanistan’ın Selanik şehrinde 11-14 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Selanik Kitap Fuarı’na Trakya Üniversiteler Birliği olarak Üniversitemiz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi ve Kırklareli Üniversitesinin yanı sıra İstanbul Üniversitesi de katıldı. Fuarda 12 Mayıs 2017 tarihinde bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan Selanik Başkonsolosu Orha..