AİLE EKONOMİSİ – BİR DOKTORLA HAYATI PAYLAŞMAK KONFERANSI

14 Mart Tıp Bayramı Haftası Etkinlikleri kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu’nun aile ekonomisi ve bir doktorla hayatı paylaşmak konulu söyleşisi 17 Mart 2017 tarihinde Trakya Üniversitesi Konservatuar Salonu’nda gerçekleştirildi. Konferansa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu yaptığı konuşmada geçmişte ekonomik anlamda çok daha tasarruflu olduğumuzu ancak günümüzde bilinçsizce alışveriş tutkusuna kapıldığımızı belirtti. Bu bilinçsiz alışverişin 80’lerden sonra dış güçlerin bizi tüketmeye yönlendirmesiyle meydana geldiğini ifade etti. Bu tüketmeye bağlı olarak aldığımız eşyalara aşırı önem vermek gibi hatalara düştüğümüzden bahseden Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu daha bilinçli ve tasarruflu bütçe düzenlemesi yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Söyleşi sonunda Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu’na Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından plaket takdim edildi.
Bu içerik 17 Mart 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 658 kez okundu.

YENİ SRİ LANKA DEMOKRATİK SOSYALİST CUMHURİYETİ VE ÇEKYA ANKARA BÜYÜKELÇİLERİ'NDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET

Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohiden Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı ile birlikte 17 Kasım 2017 tarihinde Üniversitemiz İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen “Sri Lanka- Türkiye İlişkileri” adlı konferansa katıldı. Konferansın tamamlanmasının ardından Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara B&..

YENİ SRİ LANKA VE TÜRKİYE İLİŞKİLERİ KONFERANSI GERÇEKLEŞTİ

“Sri Lanka ve Türkiye İlişkileri” adlı konferans Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İsmail Hakkı İnan Konferans Salonu’nda 17 Kasım 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Konferansa Sri Lanka Demokratik Sosyalist Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohıdeen Amza, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, akademisyen ve öğrenciler katıldı.   S..