41. TURİZM HAFTASI AÇILIŞ KOKTEYLİ SAĞLIK MÜZEMİZDE YAPILDI

Her yıl 15-22 Nisan tarihlerinde yapılan ve bu yıl 41.’si düzenlenen Turizm Haftası açılış kokteyli 18 Nisan 2017 tarihinde Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Kokteyl tarihi ve kültürel zenginliği ile ön plana çıkan Edirne’nin, en önemli tarihi miraslarından ve UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesinde yer alan Trakya Üniversitesi Sultan II. Bayezid Külliyesi’nde yapıldı.

Kokteyle Vali Günay Özdemir, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Büyükelçi Murat Ahmet Yörük, Vali Yardımcısı Mustafa Karslıoğlu, Vali Yardımcısı Dr. Yusuf Güler, il müdürleri, akademisyenler, öğrenciler ve Edirne halkı katıldı.
Bu içerik 19 Nisan 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 180 kez okundu.

YENİ “SAĞLIKLI BİR NESİL SAĞLIKLI BİR GELECEK” SÖYLEŞİSİ

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Yeşilay Topluluğu tarafından organize edilen “Sağlıklı Bir Nesil Sağlıklı Bir Gelecek”  adlı söyleşi 24 Nisan 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, akademisyenler ile Edirne Yeşilay Şube Başkanı Sebahattin Bilgiç ve öğrenciler katıldı. Progr..

YENİ 23 NİSAN REKTÖRÜ TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDE UZAY ÇALIŞMALARINI BAŞLATIYOR

Üniversitemiz Anaokulu öğrencileri 21 Nisan 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleşen ziyarette Rektörümüz çocuklar ile sohbet ederek hediyeler dağıttı.Rektörümüzün sorduğu bilmeyece doğru cevap vererek Rektörlük koltuğuna oturan öğrencimiz astronot olmak istediğini ifade etti. &O..