4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL BAŞVURU SONUÇLARI

4/B sözleşmeli personel pozisyonlarına asıl olarak atanmaya hak kazanan adayların 10/07/2017 tarihine kadar aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Rektörlük Personel Daire Başkanlığı’na şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Gerekli Evraklar

1)Diploma (Çıkış Belgesi) aslı veya noter onaylı sureti

2) 4 adet fotoğraf

3)Adli Sicil Kayıt belgesi (e-devlet çıktısı geçerlidir)

4)Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

5) Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (http://pdb.trakya.edu.tr) formlar alanında yer almaktadır. Bilgisayar ortamında doldurularak teslim edilecektir)

SONUÇLAR AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR.

Bu içerik 22 Haziran 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 13942 kez okundu.

Dosyalar

Tüm Dosyaları İndir

TETOVA ÜNİVERSİTESİNDEN ZİYARET

Makedonya Tetova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vullnet Ameti ve Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arber Çeliku ile birlikte 19 Eylül 2017 tarihinde Üniversitemizi ziyaret etti. Ziyarette Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Murat Türkyılmaz ve Dış İlişkiler Danışmanı Prof. Dr. Hilmi İbar da katıldı. Bir sonraki toplantısı..