4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL BAŞVURU SONUÇLARI

4/B sözleşmeli personel pozisyonlarına asıl olarak atanmaya hak kazanan adayların 10/07/2017 tarihine kadar aşağıda belirtilen belgelerle birlikte Rektörlük Personel Daire Başkanlığı’na şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Gerekli Evraklar

1)Diploma (Çıkış Belgesi) aslı veya noter onaylı sureti

2) 4 adet fotoğraf

3)Adli Sicil Kayıt belgesi (e-devlet çıktısı geçerlidir)

4)Erkek adaylar için askerlik durum belgesi

5) Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (http://pdb.trakya.edu.tr) formlar alanında yer almaktadır. Bilgisayar ortamında doldurularak teslim edilecektir)

SONUÇLAR AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR.

Bu içerik 22 Haziran 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 12387 kez okundu.

Dosyalar

Tüm Dosyaları İndir

20. YÜZYILIN SON SOYKIRIMI: SREBRENİTSA KONFERANSI VE 100 KARİKATÜRLE SREBRENİTSA SOYKIRIMI SERGİSİ

Üniversitemiz Balkan Araştırma Enstitüsü tarafından Srebrenitsa Soykırımının 22. Yılı anısına düzenlenen 20. Yüzyılın Son Soykırımı: Srebrenitsa Konferansı ve 100 Karikatürle Srebrenitsa Soykırımı Sergisi 13 Temmuz 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde düzenlendi. Sergi açılışına ve konferansa Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilcisi Büy&uum..