3. ULUSLARARASI KURUMSAL YÖNETİM VE HESAPVEREBİLİRLİK KONFERANSI VE 5. ULUSLARARASI KURUMSAL YÖNETİM YOLSUZLUK ETİK VE SOSYAL SORUMLULUK KONFERANSI

Trakya Üniversitesi, Malezya Mara Teknoloji Üniversitesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen 3. Uluslararası Kurumsal Yönetim ve Hesapverebilirlik Konferansı ve 5. Uluslararası Kurumsal Yönetim Yolsuzluk Etik ve Sosyal Sorumluluk Konferansı 23 Eylül 2014 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde başladı.

Kongrelerin açılış konuşmaları Uluslararası Kurumsal Yönetim Yolsuzluk Etik ve sosyal Sorumluluk Grubu Kurucusu ve Başkanı Prof. Dr. Kıymey Çalıyurt, Mara Teknoloji Üniversitesi Muhasebe Araştırma Merkezi Direktörü Prof. Dr. Normah Omar, Dış İlişkiler Kurulu Türk-Malezya İş Konseyi Eski Başkan Vekili Tarkan Deniz, Muhasebe Öğretim Üyeleri Bilim ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Seval Kardeş, Türkiye İç Denetim Enstitüsü Başkanı Gürdoğan Yurtsever, Kırklareli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Burhan Üstünkol, Edirne Ticaret Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürkler, İktisadi İdari bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Berkan Demiral ve Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük tarafından gerçekleştirildi.

Açılış töreni sonunda Rektörümüz Mara Teknoloji Üniversitesi Muhasebe Araştırma Merkezi Direktörü Prof. Dr. Normah Omar’a  plaket verdi. 

Bu içerik 23.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2055 kez okundu.