3. TRAKYA BESLENME VE DİYETETİK SEMPOZYUMU

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde faaliyetini sürdüren Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Topluluğunun “Çocuk Hastalıklarında Beslenme”  konusuyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Trakya Beslenme ve Diyetetik Sempozyumu” açılışı 14 Mayıs 2015 tarihlerinde Türkan Sabancı Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Topluluğu Başkanı Habibe Coşkun konuşması ile başlayan sempozyum Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nezih Dağdeviren, Edirne Halk Sağlığı Müdürü Dr. Bahattin İlter ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin’in konuşmaları ile devam etti.

Yoğun bir katılımın gerçekleştiği sempozyumda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin konuşmasında sempozyumun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Sempozyum Üniversitemiz ve diğer Üniversitelerden gelen akademisyenlerin başarılı sunumlarıyla sonlandı.
Bu içerik 18.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1167 kez okundu.