28. BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLARI TOPLANTISI

39 üniversitenin katılımı ile gerçekleşen 28. Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanları Toplantısı 25 Eylül 2014 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde başladı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Kongrede, Trakya Üniversitesi tanıtım filmi izlenildi.
Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Bilimleri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Kılıçaslan açılışta gerçekleştirdiği konuşmasında Mühendislik Fakültesi hakkında bilgiler verdi. Toplantıda mesleğin akademik ve sektörel sorunlarını ele alacaklarını belirten Kılıçarslan tüm katılımcılara teşekkür etti.

İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eşref Adalı gerçekleştirdiği konuşmasında toplantının geçmişi ile ilgili bilgiler verdi. Adalı, bilişim sektöründeki sorunlara değinerek bunlar için çözüm önerilerini tartışacaklarını belirtti.

Açılışta konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Üniversitemizin böyle bir etkinliğe ev sahipliği yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bilişim alanını önemsediklerini vurguladı.

Açılış sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Eşref Adalı’ya teşekkür etti. 
Bu içerik 25.09.2014 tarihinde yayınlandı ve toplam 2444 kez okundu.