2017 ERASMUS+ PERSONEL HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI

2016 - 2017 Akademik Yılı Erasmus+ Personel Hareketliliği (Ders Verme ve Eğitim alma) başvuruları başlamıştır. Ayrıntılı bilgi için lütfen Tıklayınız.

Başvuru Tarihleri: 20 Mart 2017 - 07 Nisan 2017
Başvuru Yeri       : Dış İlişkiler Birimi, Erasmus Ofisi (Balkan Yerleşkesi)
Bu içerik 17 Mart 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 349 kez okundu.

NEVRUZ ŞÖLENİ COŞKUYLA KUTLANDI

Üniversitemizin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Nevruz Şöleni” 21 Mart 2017 tarihinde Bolca Ana Yemekhanesi önünde gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin ile Dekanlar, Meslek Yüksekokulu Müdürleri, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Ma..

TÜRKSOY HALK ÇALGILARI ORKESTRASI NEVRUZ KONSERİYLE BÜYÜLEDİ

Türksoy Halk Çalgıları Orkestrası Nevruz Konseri 23 Mart 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Konsere Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu, akademisyenler, öğrenciler ve sanatseverler katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan konserde TÜRKSOY Genel Sekreteri adına TÜRKSOY Azerbaycan Temsilcisi Elçin Gafarlı b..