2017 ERASMUS+ PERSONEL HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI

2016 - 2017 Akademik Yılı Erasmus+ Personel Hareketliliği (Ders Verme ve Eğitim alma) başvuruları başlamıştır. Ayrıntılı bilgi için lütfen Tıklayınız.

Başvuru Tarihleri: 20 Mart 2017 - 07 Nisan 2017
Başvuru Yeri       : Dış İlişkiler Birimi, Erasmus Ofisi (Balkan Yerleşkesi)
Bu içerik 17 Mart 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 561 kez okundu.

YENİ BASKI SANATINDA TOKSİK OLMAYAN YÖNTEM VE TEKNİKLER KONFERANS/ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Savaş Kurtuluş Çevik tarafından 08 Aralık 2017 tarihinde Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Öğretmenliğinde " Baskı Sanatında Toksik Olmayan Yöntem ve Teknikler Konferans/Çalıştayı gerçekleştirildi. Konferans sürecinde Ülk..

YENİ ÜNİVERSİTEMİZ 26. KALİTE KONGRESİ’NDE TEMSİL EDİLDİ

26. Kalite Kongresi KalDer tarafından TÜSİAD ve ZORLU iş birliğiyle 21-22 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ana teması “Dönüşüme Liderlik” olan kongreye KalDer’in davetiyle Üniversitemizi temsilen Kalite ve Strateji Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Arş. Gör. Dr. Işıl Usta katıldı. Beşiktaş Belediyesi Filarmoni Orkestrası..