2016 RİO OLİMPİYATLARINDAN MADALYA İLE DÖNEN ECEM TAŞIN’DAN ZİYARET

07-10 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenlenen 2016 Rio Paralimpik Olimpiyat Oyunları’nda Kadınlar Judo 48. Kg’da bronz madalya alarak oyunlarda Ülkemize ilk madalyayı kazandıran Üniversitemiz Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Ecem Taşın 21 Eylül 2016 tarihinde Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette görme engelliler için özel tasarlanmış madalyası ile katılan Ecem Taşın, 2020 Tokyo Yaz Olimpiyatları’nda altın madalya hedeflediğini ve çalışmalara şimdiden başladığını ifade etti. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu da öğrencimizi tebrik ederek çalışmalarında destek sözü verdi.

Ardından Ecem Taşın Rektörümüze Paralimpik Olimpiyat Oyunlarının simgesinin maketini ve olimpiyat tarihinin resmedildiği kupa hediye etti. Ziyarette Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hakan Tuna, Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Cem Kurt, sporcumuzun antrenörü Yrd. Doç. Dr. Şengül Demiral da bulundu.
Bu içerik 22.09.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1517 kez okundu.