2. BALKAN KAS İSKELET KONSEYİ MULTİDİSİPLİNER OLGU TARTIŞMALARI

Üniversitemiz Tıp Fakültesi tarafından 20 Kasım 2015 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde 2. Balkan Kas İskelet Konseyi Multidisipliner Olgu Tartışmaları düzenlendi. Etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Yağız, Tıp Fakültemiz Öğretim Üyeleri, Araştırma Görevlileri, İstanbul'dan misafirler, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Programda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Üniversitemizin sunumu gösterildi.

Sunumun ardından gerçekleştirilen açılış konuşmalarında Tıp Fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Birtane, Üniversitemizin Balkan Üniversiteler Birliği ile Balkanlardaki üniversiteler ile birçok alanda iş birliği içerisinde olduğunu söyleyerek düzenlenen bu toplantının daha sonraki toplantılarında Balkanlardaki Üniversitelerin katılımıyla da uluslararası bir platforma taşımak ve gelecekte bir topluluk oluşturmak istediklerini belirtti.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük yaptığı konuşmada Üniversitemiz adına böyle bir toplantıya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Rektörümüz Üniversitemiz hastanesinin Balkanların en etkin hastanesi olduğunu belirterek Üniversitemizin en güçlü olduğu alanların başında sağlık hizmetlerinin geldiğini ve bu gücü multidisipliner çalışmalardan ve hocalardan aldığını ifade etti. Rektörümüz ayrıca Balkan Medical Journal’ın Ülkemizde uluslararası alana indekslenen tek Tıp Fakültesi dergisi olduğunu vurgulayarak verimli bir toplantı geçmesini diledi.
Bu içerik 20.11.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1269 kez okundu.