1. ULUSLARARASI EDİRNE FİLM FESTİVALİ

1. Uluslararası Edirne Film Festivali ödül gecesi 26 Kasım 2015 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Vali Dursun Ali Şahin, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Rektör Vekili Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Büyükelçi Murat Ahmet Yörük, sanatçılar, öğrenciler ve sanatseverler katıldı.

Balkan Senfoni Orkestrası konseri ile başlayan törende, Festivalin Sanat yönetmeni Yıldırım Yanılmaz, Belediye Başkanı Recep Gürkan, Vali Dursun Ali Şahin birer konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından festival organizasyonunda emeği geçenlere plaket verildi. Üniversitemiz adına plaketi Rektör Vekili Prof. Dr. Süleyman Pişkin aldı.

Plaket töreninin ardından sanatçılara ödülleri verildi. Gece hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.
Bu içerik 27.11.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1859 kez okundu.