TETOVA DEVLET ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ SERTİFİKA TÖRENİ

Trakya Üniversitesi ile Tetova Devlet Üniversitesi iş birliğinde düzenlenen eğitim programı çerçevesinde 03 Ağustos 2015 tarihinden beri Üniversitemiz Tıp Fakültesinde eğitim gören Tetova Devlet Üniversitesi Tıp Fakültesinden 11 öğrencisi ve 1 araştırma görevlisi 12 Ağustos 2015 tarihinde Rektörlük binasında düzenlenen tören ile sertifikalarını aldı.

Sertifika törenine Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerimiz Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Nurettin Aydoğdu, Doç. Dr. Gülnur Kızılay Özfidan, Doç. Dr. Z. Banu Doğanlar, Doç.Dr. Tevfik Gülyaşar, Yrd. Doç. Dr. Özgür Gündüz, Yrd. Doç. Dr. Hakan Gürkan, Yrd. Doç. Dr. Ebru Taştekin katıldı.

Rektör Prof. Dr. Yener Yörük yaptığı konuşmasında Tetova Üniversitesi ile gerçekleştirilen bu eğitimin artık gelenekselleştiğini belirterek, bu yıl eğitim alan Temel Sağlık Bilimleri öğrencilerinden oluşan ikinci gruba sertifikalarını vermekten memnuniyet duyduklarını söyledi. Rektörümüz; “Ben buradan öncelikle hocalarımıza verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum. Bundan sonrada Tetova Üniversitesi öğrencilerine üniversitemiz tüm kapasitesi ile her zaman destek verecektir. Sizlere kapımız her zaman açık” dedi.

Öğrenciler adına konuşan Araştırma Görevlisi Veton Ademi ise Rektörümüze ve hocalarımıza verdikleri destekten ötürü çok teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Rektörümüz ve Tıp Fakültesi hocaları tarafından öğrencilere sertifikaları takdim edildi.
Bu içerik 12.08.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 2034 kez okundu.