PROF. DR. RECEP DUYMAZ’A VEDA YEMEĞİ

Rektör Yardımcılığı ve Edebiyat Fakültesi Dekanlığından emekliye ayrılan Prof. Dr. Recep Duymaz için düzenlenen veda yemeği 05 Ocak 2015 tarihinde Meriç Kenarı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi.

Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu, dekanlar, akademisyenler ve idari personel katıldı.

Yemeğin ardından Prof. Dr. Recep Duymaz’ın biyografisini anlatan bir sinevizyon gösterisi izlendi. Ardından, yemeğe katılanlar Prof. Dr. Recep Duymaz ile ilgili düşüncelerini paylaştılar.

Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Günşen Edebiyat Fakültesi adına Prof. Dr. Recep Duymaz’a plaket verdi. Rektörümüz yaptığı konuşmasında Prof. Dr. Recep Duymaz hocanın bilimsel çalışmaları ile örnek bir akademisyen olduğunu dile getirerek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Prof. Dr. Recep Duymaz’a Rektör Yardımcılığı için teşekkür belgesi ve elif ile oluşturulmuş bir tablo hediye etti.

Bu içerik 06.01.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 6247 kez okundu.