LOJİSTİK YÖNETİMİ VE LOJİSTİKTE KARİYER PANELİ

Trakya Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Arş. Gör. Dr. Onur Çetin'in gerçekleştirdiği “Lojistik Yönetimi ve Lojistikte Kariyer” paneli 21 Nisan 2015 tarihinde İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Fehmi Yıldız Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Panele Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yüksel Bayrak, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Araştırma Görevlisi Dr. Onur Çetin, Total Oil Türkiye Lojistik Direktörü Yaşar Taşkıran, Reysaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rasih Boztepe, Ceva Lojistik’ten Osman Çelik ve Emre Yılmaz’ın yanı sıra akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Yüksel Bayrak Merkez’in temel görevinin öğrenciler ve iş sahiplerini tanıştırıp öğrencilerimizin kariyer planlamasını birlikte yapmak olduğunu belirtti.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Arş. Gör. Dr. Onur Çetin’in moderatörlüğündeki panelde lojistik sektörünün öncü isimleri öğrencilere birer sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından öğrencilerin soruları cevaplandı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından panel son buldu. 

Bu içerik 22.04.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1639 kez okundu.