KLASİK MÜZİK KONSERİ

BAYRAMLAŞMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Bayramlaşma Töreni 23 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Fuaye Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Cem Uzun, Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve Öğr. Gör. Hakan Akıncı ile akademik ve idari personel katıldı.   B..

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2018-2022 DÖNEMİ STRATEJİK PLAN ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemizin 2018-2022 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı 22 Haziran 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda gerçekleştirildi. Çalıştaya Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Trakya Kalkınma Ajansı Sekreteri Mahmut Şahin, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcıları Uzm. Ahmet Sezgin ve &Oum..

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ MEMNUNİYETİNDE 4. SIRADAYIZ

Trakya Üniversitesi 2200’i aşkın yabancı uyruklu sayısı ile Türkiye’nin en çok yabancı uyruklu öğrenci kabul eden üniversitelerinden biri olmasının yan sıra verdiği eğitim ve Edirne’nin özellikleri ile de öğrencilerimizden haklı takdir görüyor. Yabancı Uyruklu Öğrenci Memnuniyeti Araştırması (YÖMA) 2017’nin açıklanan sonuçlarına göre Edirne ve Trakya Üniversitesi öğ..

MEZUNLARIMIZ İLE İFTARDA BULUŞTUK

Trakya Kalkınma Ajansı ve Üniversitemiz Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “İftar Yemeğinde Mezunlarımız ile Buluşuyoruz” etkinliği 16 Haziran 2017 tarihinde Meriç Kenarı Öğrenci Sosyal Tesislerinde gerçekleştirildi. Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, dekanlar, müdürler ve mezun öğrencilerimiz katıldı. Kariyer Uygulama ve Araştı..