KIRKPINAR BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2015 – 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Kırkpınar Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu 2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 29 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirildi. Törene Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Kırkpınar Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz, akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Okul Temsilcisi Belma Günaydı ve Okul birincisi Büşra Çakır mezun öğrenciler adına bir konuşma gerçekleştirdiler.

Kırkpınar Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İlhan Toksöz yaptığı konuşmasında öğrencileri tebrik ederek bilginin tek başına yeterli olmadığını doğruluk ve dürüstlüğün iş yaşamında çok önemli olduğunu söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük yaptığı konuşmasında öğrencilerimizin geniş sosyal olanaklar içerisinde eğitim aldığını ve Kırkpınar Beden Eğitimi Ve Spor Yüksekokulu’nda düzenlenen ulusal ve uluslararası etkinlikler ile yetkinlik kazandıklarını söyledi. Rektörümüz mezunlarımıza aldıkları kaliteli eğitim ile tüm dünyada iş bulabileceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilerimize protokol tarafından plaket ve mezuniyet belgeleri verilerek diploma töreni gerçekleştirildi. Meslek andının okunması ardından Balkan Müzik ve gösteri sanatları topluluğu bir gösteri gerçekleştirdi.

Bu içerik 29.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 2189 kez okundu.