KEŞAN YUSUF ÇAPRAZ UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 10 Haziran 2015 tarihinde Yüksekokul bahçesinde gerçekleştirildi. Törene; Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, Rektör Yardımcısı Hüseyin Sarıoğlu, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Bahri Kantoğlu, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdür İlker Erarslan, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende okul birincisi Sinem Sipahi konuşma yaptı.

Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Uğur Taşkan, Çapraz Haber Aramızda, Yeşil Çim, Bilişim ve İnovasyon Zirvesi gibi çalışmalara imza atan hocalara ve öğrencilere teşekkür etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu’nun konuşmasında özveriyle edindikleri bilgiyi ve akademik birikimi öğrencilere aktaran hocalara teşekkür etti. Hocaların bir meslek ifa etmenin ötesinde milli bir görevi yerine getirdiklerini vurgulayan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Sarıoğlu, Keşan’da eğitim gören öğrencileri de kutlayarak meslek hayatlarında başarı dileğinde bulundu.

Mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerinin verilmesi ve Okul birincisi Sinem Sipahi’nin okul kütüğüne plaket çakması ile devam eden tören, öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla sona erdi.
Bu içerik 16.06.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 3126 kez okundu.