HAVSA MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Havsa Meslek Yüksekokulu 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 13 Haziran 2015 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Mezuniyet konuşması Havsa Meslek Yüksekokulu birincisi Hözcet Akay tarafından gerçekleştirildi.

Havsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayhan Aytaç konuşmasında 35 öğrenci ve üç akademisyenle başladıkları eğitimde bugün teknolojik altyapısı tamamlanmış modern sınıflarda eğitim verdiklerini söyledi. Havsa Meslek Yüksekokulu’nun misyonundan bahsederek öğrencilerin ve akademisyenlerin birlikte çalışarak gerçekleştirdikleri projelerle Üniversitemizin önde gelen meslek yüksekokullarından biri olduğunu ifade etti.

Rektör Prof. Dr. Yener Yörük, “Kırk bini aşan öğrenci sayısıyla bölgenin ve Balkanların en büyük Üniversitesiyiz. Havsa Meslek Yüksekokulunda bilgiye hızlı ulaşımın gereği olan yabancı dil ve bilgisayar laboratuvarlarını önemsedik. Bunun içinde teknolojik altyapı ve donanımı güçlendirdik.” dedi. Öğrencilerin gelişiminde emeği bulunan hocalara ve fedakarlıklarından ötürü ailelere teşekkür eden Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük konuşmasının ardından Havsa Kaymakam Vekili Ramazan Kayalı ve Havsa Belediye Başkan Vekili Ahmet Tufan Baş’a plaket; Hözcet Akay’a da okul birinciliği hediyesini verdi. Tören, okunan meslek andının ardından keplerin atılması ile son buldu.
Bu içerik 13.06.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 2544 kez okundu.