EDİRNE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni 14 Mayıs 2016 tarihinde Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.  Mezuniyet törenine Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Necdet Ünal, akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Milli Eğitim Bakan Prof. Dr. Nabi Avcı ve Edirne Ak Parti Milletvekili Rafet Sezen’in göndermiş olduğu telgraflar okundu ardından okul birincisi Yasin Kasap bir konuşma gerçekleştirdi.

Törende konuşan Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Necdet Ünal yaptığı konuşmasında aileleri ve öğrencileri tebrik ederek dünyadaki en pahalı yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu söyledi ve iş hayatında mezunlarımıza dürüst ahlaklı ve faydalı bireyler olarak çalışacaklarından emin olduğunu söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük yaptığı konuşmasında Balkanların en büyük Üniversitelerinden biri olan Trakya Üniversitesi’nin bu yılki ilk mezuniyet töreninde bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyleyerek mezun öğrencileri ve aileleri tebrik etti.

Rektörümüz, “Gelişen ve globalleşen dünyada sınırları kaldırın, yabancı dilinizi geliştirin ve Edirne’den aldığını tarih mirasını unutmayın. Girişimci yönünüzü ön plana çıkarak sadece iş arayan bireyler olmayın, kendi işinizi kurun. Bu anlamda Ülkemizin kaynakları sürekli olarak artıyor, siz de bu kaynaklardan yararlanın.” dedi. Rektörümüz öğrencilerimizi ve velilerini tebrik ederek okul birincisine ve Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümünden bu yıl mezun olan, oğlu da bu yıl işletme mezunu olacak olan Zeynep Dereli’ye tüm anneler adına mezuniyet belgesini ve hediyelerini verdi.  Ardından öğrencilerimize mezuniyet belgeleri protokol ve hocalarımız tarafından verildi. Mezuniyet Töreni Meslek andının okunması ile son buldu. 
Bu içerik 16.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 2013 kez okundu.