BALKAN SENFONİ ORKESTRASI SONBAHARA VEDA KONSERİ

Üniversitemiz Devlet Konservatuarı Balkan Senfoni Orkestrası Sonbahara Veda Konseri, 01 Aralık 2017 tarihinde Devlet Konservatuarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti. Konsere Vali Yardımcısı Mustafa Karslıoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Konserde Şefliğini Doç. Ahmet Hamdi Zafer'in yaptığı Balkan Senfoni Orkestrası ve Şefliğini Öğr. Gör. Zübeyde Omurtay'ın yaptığı Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü Çok Sesli Korosu, Klasik Batı müziği ve Türk müziğine ait eserleri icra etti. Üniversitemizin her iki topluluğunun birlikteliği açısından da iyi bir örnek olan bu konser Üniversitemiz ve Edirne halkı tarafından yoğun ilgi gördü. Konser bitiminde günün anısına Doç. Ahmet Hamdi Zafer ve Öğr. Gör.  Zübeyde Omurtay'a çiçek takdim edildi.

Bu içerik 04 Aralık 2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 451 kez okundu.

YENİ ÜNİVERSİTEMİZDE "END NOTE" EĞİTİMİ VERİLDİ

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından 12 Aralık 2017 tarihinde Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonu’nda bilimsel bilgileri toplama, saklama, paylaşma ile tez/makale yazma, atıf yapma, referans listeleri oluşturma gibi birçok özelliğiyle bilimsel araştırma sürecine yardımcı olan "EndNote" veri tabanı eğitim semineri gerçekleştirildi. Etkinliğe akademisyenler ve öğrenciler katıldı.Trak..

YENİ ÖĞRENCİMİZDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Türkiye Büyükler Judo Şampiyonası 07-08 Aralık 2017 tarihleri arasında Antalya’da yapıldı. 57 ilden 548 sporcu katıldığı şampiyonada Üniversitemiz Edirne Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı 2. sınıf öğrencisi Çiğdem Bora 78 kg. Türkiye Şampiyonu oldu.

YENİ TOPLU SES EĞİTİMİNDE TEMEL YAKLAŞIMLAR SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eğitim Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı seminer çalışmaları kapsamında 30 Kasım 2017 tarihinde Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Bülent Halvaşi tarafından Toplu Ses Eğitiminde Temel Yaklaşımlar Semineri gerçekleştirildi. Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanları ve &ou..

YENİ “MİCROSOFT EĞİTİM ÇÖZÜMLERİ VİZYONU” PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi bünyesinde kurulan Eğitim ve Teknoloji Topluluğu tarafından organize edilen “Microsoft Eğitim Çözümleri Vizyonu” paneli 12 Aralık 2017 tarihinde Türkan Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Panele, Eğitim ve Teknoloji Topluluğu Danışmanı Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Araştırma Görevli..