BALKAN SENFONİ ORKESTRASI SONBAHARA VEDA KONSERİ

Üniversitemiz Devlet Konservatuarı Balkan Senfoni Orkestrası Sonbahara Veda Konseri, 01 Aralık 2017 tarihinde Devlet Konservatuarı Sanat Eğitim ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleşti. Konsere Vali Yardımcısı Mustafa Karslıoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cem Uzun, Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Konserde Şefliğini Doç. Ahmet Hamdi Zafer'in yaptığı Balkan Senfoni Orkestrası ve Şefliğini Öğr. Gör. Zübeyde Omurtay'ın yaptığı Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü Çok Sesli Korosu, Klasik Batı müziği ve Türk müziğine ait eserleri icra etti. Üniversitemizin her iki topluluğunun birlikteliği açısından da iyi bir örnek olan bu konser Üniversitemiz ve Edirne halkı tarafından yoğun ilgi gördü. Konser bitiminde günün anısına Doç. Ahmet Hamdi Zafer ve Öğr. Gör.  Zübeyde Omurtay'a çiçek takdim edildi.

Bu içerik 04.12.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 857 kez okundu.