9. ULUSLARARASI KATILIMLI ULUSAL AKUPUNKTUR KONGRESİ VE 3. TAMAMLAYICI TIP SEMPOZYUMU

9. Uluslararası Katılımlı Ulusal Akupunktur Kongresi ve 3. Tamamlayıcı Tıp Sempozyumu Açılışı 19 Mayıs 2016 tarihinde Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Açılışa Rektör Vekili Prof. Dr. Süleyman Pişkin, Kongre Başkanı ve Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Öztekin ile akademisyenler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlikte Üniversitemiz tanıtım sunumu izlendi.

Kongre Başkanı Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan Öztekin konuşmasında kongrenin içeriğinden bahsetti.

Açılışta bir konuşma gerçekleştiren Rektör Vekili Prof. Dr. Süleyman Pişkin; 500 yıl önce su, müzik ve çiçek kokularıyla tamamlayıcı tedavinin uygulandığı Edirne’de bu kongrenin gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve katılımcılara başarı dileklerini iletti.

Konuşmaların ardından Kongre Başkanı Prof. Dr. İlhan Öztekin; Rektör Vekili Prof. Dr. Süleyman Pişkin’e, Uzm. Dr. Nuzhet Ziyal’a ve Prof. Dr. Cemal Çevik’e plaket verdi.

Açılış konuşmalarının ardından kongre sunumlarla devam etti.
Bu içerik 19.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1459 kez okundu.