18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi tarafından organize edilen 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı 21 Mart 2017 tarihinde Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğrenci Korosu ve orkestrası eşliğinde okunan İstiklal Marşı’nın ardından Eğitim Fakültemiz Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğr. Gör Gül Nalkıran yönetimindeki orkestra eşliğinde Öğr. Gör. Zübeyde Omurtay yönetimindeki öğrenci korosundan Allı Turnam, Hey On Beşli ve Çanakkale türküleri dinleyicilerin beğenisine sunuldu. Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim  Üyesi Yrd. Doç. Dr. Veysi Akın Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitleri konulu bir konuşma gerçekleştirdi. Ardından Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi fatih gökçek “Çanakkale Şehitlerine” şiirini okudu. Çanakkale’nin Sırları isimli kısa belgeselin izlenmesinin ardından program son buldu.
Bu içerik 21.03.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1082 kez okundu.