10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni 10 Kasım 2015 tarihinde Ayşekadın Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Pişkin, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Bu yıl Üniversitemiz Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen tören Atatürk Anıtına Rektörümüz tarafından çelenk konulması ile başladı. Siren sesi ile başlayan Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Törende açılış konuşması Yrd. Doç. Dr. Muharrem Özden tarafından gerçekleştirildi. Ardından Eğitim Fakültesi öğrencisi Kübra Genç “Mustafa Kemal’i Düşünüyorum” isimli şiiri okudu. Şiirin ardından Eğitim Fakültesi öğrencisi Sami Mutlu, Atatürk’ün yazdığı “Hakikat Nerede?” isimli şiiri okudu. Şiirlerin ardından Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sabri Can Sannav “Mustafa Kemal Gibi Düşünebilmek” konulu bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından tören sona erdi.

Bu içerik 10.11.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1963 kez okundu.