TUNCA MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Tunca Meslek Yüksekokulu 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 21 Mayıs 2016 tarihinde İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Fehmi Yıldız Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Tunca Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Cem Taşkın ile akademisyenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Üniversitemizin ve Tunca Meslek Yüksekokulu’nun tanıtım sunumları izlendi.

Öğrenciler adına mezuniyet konuşması Tunca Meslek Yüksekokulu birincisi Tuncay Çöklü tarafından gerçekleştirildi.

Tunca Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Cem Taşkın, okul hakkında bilgi vererek akademisyenlerin yapmış olduğu bilimsel çalışmalara ve hocalarımız tarafından elde edilen başarılara değindi. Öğrencilerimizin diplomanın yanı sıra iş hayatlarında öz geçmişlerine ekleyebilecekleri sertifikalarla Yüksekokulumuzdan mezun olacağını ifade etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu öğrencilerin yetişmesinde emeklerinden ötürü hocalara teşekkür etti. Ayrıca velilerin yaşadıkları duyguların yaşanmadan anlaşılamayacağını vurgulayan Rektör Yardımcımız öğrencilere hayat boyu başarılar dileyerek “Yolunuz ve bahtınız açık olsun.” dedi.

Konuşmaların ardından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Metin Aydoğdu, okul birincisi Tuncay Çöklü’ye mezuniyet belgesi ve plaket verdi. Ardından Tunca Meslek Yüksekokul Öğretim Üyeleri ve akademisyenler tüm öğrencilere mezuniyet belgelerini verdi. Tören öğrenciler tarafından meslek yemininin edilmesi ve keplerin atılmasıyla son buldu.

Bu içerik 21 Mayıs 2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1924 kez okundu.

NOBEL ADAYI PROF. DR. TURHAN NEJAT VEZİROĞLU’NDAN ÜNİVERSİTEMİZ ÇALIŞMALARINA DESTEK

Türkiye’nin son yıllarda yetiştirdiği dünya çapındaki isimlerden biri, Hidrojen Enerjisi konusunda dünyanın bir numaralı otoritesi ve bilimsel çalışmaları sebebiyle 2000 yılında Nobel’e aday gösterilen Prof. Dr. Turhan Nejat Veziroğlu ve eşi Dr. Ayfer Veziroğlu ile Trakya Üniversitesi’nde temiz enerji teknolojileri ve sürdürülebilirlik çalışmalarının bölgesel bazda geliştirilmesi konularını k..

BAŞPEHLİVAN TRAKYA ÜNİVERSİTELİ OLDU

Başpehlivanlar İsmail Balaban ve Turan Balaban 15 Ağustos 2017 tarihinde Üniversitemiz Rekreasyon Yönetimi Anabilim Dalı Yüksek Lisans Programına başvuru yaptı.Başpehlivanlar başvurunun ardından Rektörümüzü makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun, Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Vekili Prof. Dr. Hakan Tuna, Genel Sekreter Yardımcısı V. Uzm. Ahmet Sezgin, Yavuz Sönmez b..

RATİP KAZANCIGİL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Edirne’nin büyük değeri, bilim insanı Yrd. Doç. Dr. Ratip Kazancıgil hayata gözlerini yumdu. Edirne protokolü ve oldukça büyük bir kalabalığın katılımı ile gerçekleşen cenaze töreni öncesinde Üniversitemiz Sultan II. Bayezid Külliyesi Sağlık Müzesi'nde bir anma töreni gerçekleştirildi.Törende Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, Rektörümüz Prof. Dr..

REKTÖRÜMÜZDEN İLK KAYIT

2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı öğrenci kayıtları 14 Ağustos 2017 tarihinde Balkan Kongre Merkezinde başladı. Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mümin Şahin, Genel Sekreter Yardımcısı V. Uzm. Ahmet Sezgin, Genel Sekreter Yardımcısı V. Öğretim Görevlisi Hakan Akıncı kayıt Merkezini ziyaret etti.  İlk Kayıt Rektörümüzden Rektörümüz Prof. Dr. Erha..

KÜLTÜR MİRASI ATÖLYESİ BİR OSMANLI KENTİ: EDİRNE

Not: Katılmak isteyenlerin 15 Ağustos 2017 tarihine kadar özgeçmiş ve portfolyolarını atölye.kultur@gmail.com adresine göndermeleri ve başvuru formunun https://goo.gl/forms/UGdceholKKjXOh1V2 linkinden doldurulması gerekmektedir. Katılımcı listesi 17 Ağustos'ta fb.me/atolye.kultur adresinden duyurulacaktır.

ORYANTASYON

Düzenleyen Birim: Uzunköprü Uygulamalı Bilimler YüksekokuluTarih: 27 Eylül 2017Saat: 10.30