ŞEHİT RESSAM HASAN RIZA GÜZEL SANATLAR MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni 21 Mayıs 2016 tarihinde Devlet Konservatuvarı Sanat ve Eğitim Merkezinde düzenlendi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Akıllı ile akademisyenler, veli ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende öğrenciler adına konuşan okul birincisi Özgür Dinç, kendilerine verdikleri akademik ve insani değerler için hocalara teşekkür etti.

Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Akıllı konuşmasında kamudaki tek Güzel Sanatlar Meslek Yüksek Okulu olduklarını ve okulun üçüncü mezunlarını vermenin gururunu yaşadıklarını söyledi. Bu süreç içerisinde dördü yurt dışı olmak üzere toplam otuz dört sergi açtıklarını ve bu sergilerinde birer ilk olduğunu belirtti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Metin Aydoğdu, hayat boyu başarı dilediği öğrencilere hedeflerinden şaşmamaları gerektiğini söyleyerek velileri tebrik etti.  Rektör Yardımcımız, hocalarımıza da öğrencilere verdikleri emekten ötürü teşekkür etti.

Törende okul birincisi Özgür Dinç’e plaketinin Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Metin Aydoğdu tarafından verilmesinin ardından tüm öğrencilere belgeleri bölüm hocaları tarafından verildi. Belgelerinin verilmesi ve meslek andının okunmasıyla tören son buldu.
Bu içerik 21.05.2016 tarihinde yayınlandı ve toplam 1487 kez okundu.