FSMH YÖNETİMİ VE PATENT TESCİL SÜREÇLERİ EĞİTİMİ

Trakya TTO  ve Yalçıner Danışmanlık ve Dış Ticaret Ltd. Şti. işbirliğiyle “FSMH Yönetimi ve Patent Tescil Süreçleri Eğitimi” 18 Mayıs 2015 tarihinde Balkan Kongre Merkezi Senato Salonu’nda  gerçekleştirildi.

Etkinliğin açılış konuşmasını  Trakya Teknopark Yönetici A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan vekili Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Erdem yaptı.

Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Erdem’in ardından söz alan Uğur G. Yalçıner  FSMH Yönetimi konusuyla sunum gerçekleştirdi. Kahve molasının ardından  Dr. Senem Kayahan sunumunda Patent Tescil Süreçleri ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi. Etkinlik katılımcılarının sorularının cevaplanmasıyla sona erdi.

Ayrıca, “FSMH Yönetimi ve Patent Tescil Süreçleri Eğitimi” konulu etkinliğe katılmak üzere Üniversitemizde bulunan Türk Patent Enstitüsü Kurucu Başkanı Uğur Yalçıner ile Dr. Senem Kayahan 18 Mayıs 2015 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Yener Yörük’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Erdem, Trakya Teknopark Genel Müdürü Dr. İlknur Taştan Boz ve Teknoloji Transfer Ofisi FSHM Uzmanı Onur Kübüç de bulundu.
Bu içerik 18.05.2015 tarihinde yayınlandı ve toplam 1333 kez okundu.